Limba română, întrebare adresată de ancutel, 9 ani în urmă

De ce sunt importante animalele salbatice?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TediB
1
Animalele,indiferent daca sunt salbatice,au o oarecare importanta in natura.Animalele salbatice,sunt cele care locuiesc in alte parti si nu pot fi domesticite de catre om.De exemplu LUPUL,el este un animal salbatic cu functie foarte impprtanta,fiind considerat "medicul apadurii".
In natura procesul vital se desfasoara in felulurmator : Om -> animal -> planta

mariantudorache1: Sunt importante deoarece neexistând ele resursele naturale din paduri , campii..n-ar avea de cine sa fie consumate si altfel toata planeta ar fi o jungla. Am avut aceeasi tema!
TediB: Pai,eu  ce am spus?
mariantudorache1: am formulat pe scurt . si fara exemple deci nu am formulat deloc la fel!â
TediB: Pai,nu vorbesc anume despre tine,ci despre toti utilizatorii care fac la fel : NU VA MAI BAGATI IN RASPUNSURILE ALTORA.Poti sa dai abuz,chiar nu imi pasa,eu incerc sa spun ceva corect aici,si merg pe dreptate.De ce intervii in raspunsurile altora?Fiecare a dat raspunsul pe care l-a stiut si daca este corect,cu atit mai mult.De ce sa te bagi in raspunsurile altora?Nu te supara pe mine,eu pur si simplu sunt satula de persoanele care intra aici,si.Da raspuns la intrebare,insa nu interveni in al m 
TediB: Meu*
TediB: Tu poti sa spui : Dar ce e gresit aici? Pai e gresit faptul ca tu te bagi peste raspunsul meu,care apropo este corect.Eu inteleg,atunci cind este resit,inca poti sa ii atragi atentia persoanei,sa ii spui ca uite a gresit,insa eu cu ce am gresit?Nu imi pasa daca raspunsul tau este mai scurt,asta nu are relevanta!
mariantudorache1: Bai , am dat eu acum vreun motiv de cearta?
Alte întrebări interesante