Religie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

De ce tu crezi in Dumnezeu? ​


Utilizator anonim: ok
axel0: pai nu cred

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandraung2009
1

Răspuns:

Cred in Dumnezeu deoarece el ne a creat. El a creat tot ce noi vedem acum in jur si cateodata uitam sa ii fim recunoscatori pentru tot ce a putut face pentru noi

Sper ca te am ajutat❤️


alexandraung2009: daca mai ai teme te ajut eu!!
Răspuns de davidetare10
1
Credința în Dumnezeu este cea mai elementară dintre toate considerațiile umane. Recunoașterea Creatorului tău este de temelie pentru a afla mai multe despre El. Fără să crezi în Dumnezeu e imposibil să-I fii plăcut sau să vii la El (Evrei 11.6) Oamenii sunt înconjurați cu dovezi ale existenței lui Dumnezeu și numai prin împietrirea din cauza păcatului oamenii resping aceste dovezi (Romani 1.18-23). E o nebunie să nu crezi în Dumnezeu (Psalmul 14.1).

Sunt două opțiuni pe care le avem în viață. În primul rând avem opțiunea de a ne încrede în rațiunea limitată a omului. Rațiunea umană a produs diverse filosofii, numeroasele religii și „ism-e” ale lumii, diverse culte și alte idei și concepte despre lume și viață. O caracteristică-cheie a rațiunii umane este că nu durează în timp, pentru că nici omul nu rămâne în timp. De asemenea, e limitată de cunoașterea limitată a omului; nu suntem atât de înțelepți precum credem că suntem (1 Corinteni 1.20). Rațiunea umană începe și se termină cu omul. Oamenii trăiesc într-o cutie a timpului fără ieșire. Omul se naște, crește și se maturizează, are un impact asupra lumii și în cele din urmă moare. Atât este pentru el, vorbind din punct de vedere natural. Alegerea de a trăi după rațiune te face să ajungi cântărit în balanță și găsit ușor. Dacă un om se gândește obiectiv să trăiască o astfel de viață, ar trebuie să-l facă să se gândească la a doua opțiune.
Alte întrebări interesante