Limba română, întrebare adresată de Dariutza1126, 9 ani în urmă

de ce viata omului ar fi plictisitoare fara povesti?


CameliaIgnat: Pentru că prins în viaţa plictisitoare de zi cu zi,omul s-ar sătura de viaţă.Avem nevoie de un moment sau două departe de lumea asta-fie citim o carte faină sau ne imaginăm diferite lucruri.În plus,poveştile ne fac să vedem lucrurile altfel,ele ne fac viaţa mai distractivă.
Dariutza1126: ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CameliaIgnat
2
Pentru că prins în viaţa plictisitoare de zi cu zi,omul s-ar sătura de viaţă.Avem nevoie de un moment sau două departe de lumea asta-fie citim o carte faină sau ne imaginăm diferite lucruri.În plus,poveştile ne fac să vedem lucrurile altfel,ele ne fac viaţa mai distractivă.

Răspuns de crin234
1
Povestea incununeaza o viata,o decoreaza.Cans the bazezimdoar pe realitate,total e plictisitor.Povestile the trezesc LA viata si-ti imboldeste imaginatia can say fie puss LA incercare.Povestile it I cultivate dragostea pentru copilarie,lecture. Success!

petrovvichea: Adica fara sa visezi, faraa sa-ti imaginezi ca ar putea fi mai bine ai avea o viata gri. Eu personal cred ca e foarte important sa visezi si sa poti sa te separi de lumea asta intr-o lume a ta in care totul e bine si cum vrei tu. Daca faci asta ai fericirea vesnica!
Alte întrebări interesante