Limba română, întrebare adresată de ycamario, 9 ani în urmă

De continuat compunerea va rog ajutatima nu imi vie nici o idee. Era o dimineata senina de sfarsit de septembrie.Soarele stralucea vesel pe aleile parcului.Il insoteam pe bunicul in plimbarea lui obisnuita .Am ajuns la banca unde-i placea sa citeasca ziarul.S-a asezat zambitor,iar eu mi-am cotinuat drumul pe o alee paralela.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sylvyas68
0
Poti povesti cum te-ai intalnit cu un coleg, sau o colega de clasa, care era impreuna cu bunicul lui/ ei, cum v-ati jucat impreuna (in parc putea sa fie si o piesa de teatru pentru copii, poate v-ati intalnit si cu alti copii cunoscuti, fosti colegi de gradinita sau vecini). Cand cei doi bunici s-au intalnit, au constatat ca se cunosc, au fost colegi de armata, sau de serviciu, sau se cunosc din copilarie, s-au nascut in acelasi sat, de exemplu. In timp ce voi va jucati, bunicii si-au povestit amintirile si au stabilit sa se reintalneasca, impreuna cu nepotii, la fiecare sfarsit de saptamana.
Răspuns de Debi1
1
S-a făcut seara.M-am dus acasă și m-am jucat cu cățelul meu. Mama m-a strigat să vin să mănânc ceva. Am mâncat bine si m-am pus în pat să mă uit la televizor. Dimineața mi-am scos cățelul la plimbare. Când am ajuns acasă am avut o mare surpriză. Tata venise acasă din Anglia!El mi-a adus multe cadouri mie ,mamei si catelului meu. Mie mi-a adus bomboane, un telefon,si haine foarte frumoase. Mamei ia cumpărat un parfum si i rochie iar catelului o gecuta si o zgarda.
A fost o zi minunata!
Alte întrebări interesante