Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

de descris un colt al naturii .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bibi0034
1
Pădurea
Primăvara in pădure a minunat. Firele mititele incep sa se ivesca deasupra pământului. Copaci incep sa inmuguresca cu flori multicolore. Animale s-au trezit la dupa o guvernare lunga. totul e frumos . Discul de aur steraluceste peste toata pădurea. Totul e frumos!
Răspuns de ancutzaanca518
4
Acum ceva timp am fost intr-o excursie la munte. Pe drum am facut un mic popas langa un rau. cum am iesit din masinan am simtit mirsul proaspat al ierbii.cerul era de un albastru clar, senin fiind colorat doar de micile stoluri de vrabi.
 Raul era inconjurat de un luminis luminat din cand in cand de rasele sorelui care cu greu treceau prin perdeaua deasa a copacilor. Unele rase de soare se lasau scaldate in apele reci creand un frumos spectacol de culori.
Deodata in linistea naturii se aude un zgomot care s-a dovedit a fi a unei cete de cerbi care venea la rau pentru a se adapa.
Cantecelele pasarelelor rasunau din toti copacii . Unele vrabii se aratau fiindca ieseau din locuri nestiute pentru a se scalda sau pentru a se bucura de minunatele raze de soare.
Seara inainta iar spectacolul de culori era tot mai grandios.Soarele se pregateste sa apuna lasandu-se admirat timp de cateva momente apoi se ineaca in raul care a devenit rosu. Jocul de culori dispare iar linistea pune stapanire pe intreg luminisul care acum este luminat de regina noptii, luna.
Sper ca te-am ajutat si ca-ti place!!!














Alte întrebări interesante