Limba română, întrebare adresată de incepatoarea07, 8 ani în urmă

De facut o compunere cu titlul In tara verbului​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Explicație:

In tara verbului

a fost odată ca niciodată o fată pe nume Ilinca și aceasta Trăia în țara verbului. Într-o zi un băiat venise din lumea normală și din greșeală intrase în portalul spre țara verbului.și apoi ajunse și mersi și apoi tot mersi tot merse până până o găsi pe fată pe Ilinca se cunoaște au făcut cunoștință pe băiat îl chema Andrei. ei doi sau împrietenit, băiatul se mutase la Ilinca pentru o vreme. pentru o zi mama lui era îngrijorată de băiat. băiatul era în siguranță cu Ilinca. pentru o zi venise un prieten de a lui Andrei din greșeală în țara verbului, el tot mers până a dat de Andrei când la găsit a zis haide acasă haide mama ta îngrijorată pentru tine, baiatul întrebă:

-Sti să ne întoarcem acasă ?întrebă Andrei

-Da, știu am ținut minte de unde un am umblat până am dat de tine. și prieteni lui Andrei îl luase pe Andrei de la Ilinca și plecaseră.băieții nu știa cum se scrie portarul ajunsera până la portar va purta un nu știu cum se deschide și unul din ei adică Andrei sau adus la Ilinca și a chemat o să vină acolo să ieși de pe voi să deschidem portaluri să se ducă la în lumea lor. cica nu a știut și dacă mă pui dat la tatăl ei a putut să deschidă portarul și băieți au plecatde la Ilinca și au rămas prieten pe veci.

sper că te-am ajutat!(:


Utilizator anonim: coroana
Utilizator anonim: te rog să îmi dai coroană
Utilizator anonim: cred că te ajutat de mai devreme
Utilizator anonim: textul mai lung dacă îl vrei poți să îl modific să îl fac și mai lung pentru că am idee dar cred că e destul de lung dacă e prea lung pot să îl mea scurtezi tu mulțumesc dar te rog să vii coroane da bine pa
Alte întrebări interesante