Limba română, întrebare adresată de Ilincacristina605, 8 ani în urmă

De facut o compunere in care sati exprimi opinia despre sport in viata adolescentiilor
Apropo o compunere de nivelul clasei a 8​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dianina
1

Răspuns:

Sportul este primordial în viața fiecărui adolescent, dar și în viața oamenilor. Practicând sport zi de zi vei fi mult mai împlinit, vei avea multă energie și îți vei menține sănătatea în limitele normale. Sportul te ține departe de doctor. Indiferent de ce sport ai face ( fotbal, karate, jugo, volei, tenis, gimnastică) importantă este mișcarea și exercițiul pe care să îl exersezi zilnic pentru că sportul este izvor de sănătate și prospețime, dar și vigoarea vitală a umanității.

Sportul este viață, de aceea trebuie să ne facem loc și pentru sport în viață.

Răspuns de alessandrabuhai
1

Adolescentii sunt oameni foarte fragili, este o perioada in viata cand ai nevoie de repaus, cand trebuie sa traiesti clipa pentru a te regasi. nu e un lucru usor sa fi adolescent, iar daca esti inchis in tine , va fi o perioada foarte grea.

dupa cateva ore de lucru/ de invatat, un adolescent merita un repaus. un loc undr sa se descarce. acest lucru se poate face prin sport. fie ca ne ducem intr-o sala, fie ca preferam sa facem sport in aer liber, ne racorim interior si descarcam fizic. atunci cand corpul nostru se concentreaza la altceva inafara de problemele zilnice, el se calmeaza si adolescentii scapa de stres.

in aer liber, poti chiar sa iti faci un hobby din sport, cum ar fi plimbatul animalelor de companie, mersul cu bicicleta, rolele, escaladari si altele. ....sportul face din adolescent un om calm, capabil sa isi reorganizeze viata, este un calmant pt suflet si un antidot pt corp

Alte întrebări interesante