Limba română, întrebare adresată de alexandrudurcap0plld, 8 ani în urmă

De făcut textul argumentativ.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de em19022000
0

Răspuns:

Text argumentativ

Explicație:

Un proverb  spune " Ca acasa nu e nicăieri ". În mare parte acesta are dreptate . Nu  găsesti liniste  mai dulce ca acasa, somn lin, si mâncare pe gustul tău.  

În primul rând, o mare parte din amintiri le avem de acasa, din locurile natale. Acolo am învățat sa spunem primul cuvant "mama" acolo am facut primii pasi si acolo ne-am jucat cele mai frumoase si de neuitat jocuri în  natură care ne-au marcat copilăria oferindu-ne cele mai spectaculoase amintiri .  

În al doilea rând,  majoritatea celor care sunt plecați la muca, cei care sunt căsătoriți sau cei care s-au mutat in alta zona,afirmă si susțin cu tărie că momentele si amintirile de acasa, din locurile natale , nu le-au mai trăit nicăieri asa cum le trăiau din plin acasa. Spre exemplu prietenul meu a plecat cu traiul în străinătate alaturi de părinții sai. Deseori când vorbim îmi povesteste cu tristete de dorul care îl duce față de locurile natale si mereu spune ca acolo nu se simte in largul lui  cum se simțea acasa .

În concluzie, argumentele oferite mai sus, susțin proverbul " Ca acasă nu e nicăieri" si arată că pentru mulți asa este.

Sper că team ajutat....:)) seară frumoasă

Alte întrebări interesante