Studii sociale, întrebare adresată de ciubucalex01, 8 ani în urmă

De facut un discurs despre romania , daca ne iubim tara si despre cei care pleaca in străinătate 20 de rânduri caiet studentesc​. RAPID!!!!!!!! DAU Coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tzmic1
1

Dragi concetățeni,

România este patria noastră, țara în care am crescut și în care ne-am format ca oameni. Este o țară cu o istorie bogată și o cultură diversă, care ne oferă o mulțime de oportunități și posibilități de a ne dezvolta și de a ne realiza.

Dar, din păcate, mulți dintre noi aleg să plece în străinătate în căutarea unui trai mai bun și a oportunităților pe care nu le găsesc acasă. Această tendință de a pleca în străinătate este una dureroasă, pentru că ne lasă pe noi, cei care rămân în țară, cu un gol imens și cu întrebarea dacă ne iubim suficient țara.

Eu cred că ne iubim țara, și că dorim să o vedem prosperând și oferind oportunități pentru toți cei care vor să trăiască și să lucreze aici. Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să fim dispuși să ne implicăm și să luptăm pentru schimbarea lucrurilor. Trebuie să ne implicăm în viața politică și socială a țării, să ne exprimăm opiniile și să acționăm pentru a face o diferență.

Dragi concetățeni, haideți să ne arătăm dragostea față de țara noastră prin acțiunile noastre. Să luptăm pentru o Românie mai bună și să încurajăm pe cei care pleacă în străinătate să revină acasă și să contribuie la dezvoltarea țării lor.

Vă mulțumesc.

Alte întrebări interesante