Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

DE POVESTIT PROASTA DISPOZITIE A OII

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionvolk0001
1

Problemele de la serviciu, pe care nu reusesti sa le rezolvi in totalitate, asociate cu stresul din viata personala, provocat de diversi factori, te fac sa-ti pierzi buna dispozitie. Desi ai cel putin o prietena sau un hobby care te-ar putea inveseli, uneori, cel mai comod este sa te asezi in fotoliu, cu o cana de ceai fierbinte in mana. Insa nu orice fel de ceai: alege-le pe cele cu rol de relaxare si care iti vor readuce zambetul pe buze!Passiflora, floarea-pasiunii
Originara din regiunile tropicale ale Americii Centrale, aceasta planta are actiune usor sedativa asupra sistemului nervos central, tine la distanta stresul si scade irascibilitatea. In plus, s-a demonstrat ca stimuleaza secretia de endorfine, conferind, in scurt timp, o stare placuta.
Sunatoarea
Reprezinta un remediu pentru cel putin 80 de afectiuni, printre care si cele de natura emotionala. Diminueaza frecventa starilor de panica sau tristetea inexplicabila si tocmai de aceea este recomandata impotriva depresiilor si anxietatii.
Busuiocul
Este un aliat al persoanelor care se confrunta cu stari de proasta dispozitie. Consumat frecvent, te pazeste de nelinistile specifice perioadelor stresante, intrucat are efect calmant si te ajuta sa zambesti mai des.
Roinita
Are frunze dulci, cu aroma de lamaie, asa incat reprezinta sarea si piperul salatelor de fructe, in timp ce infuzia din aceste frunze poate fi consumata cu gheata, in zilele de vara. Roinita actioneaza pozitiv asupra nervilor, calmeaza tensiunea si iti aduce buna dispozitie.
Hibiscus
Planta cultivata in Sudan, la temperaturi extem de ridicate, are menirea de a-ti ridica moralul si de a imbunatati starea de spirit. In plus, este o binefacere pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii sau cardiace.
Radacina de ginseng
Este un remediu natural impotriva imbatranirii si un extraordinar potentator de energie, motiv pentru care consumul sau trebuie atent masurat. Pe de alta parte, tocmai pentru ca stimuleaza nivelul energetic, ginsengul te va trezi din amorteala si iti va schimba in bine starea emotionala.
Maghiranul
Consumul lui regulat intareste sistemul imunitar. In plus, maghiranul se numara printre cele mai recomandate tratamente impotriva depresiilor. Este un bun tonic nervos, combate insomniile, agitatiile si migrenele.
Florile de lavanda
Daca le folosesti pentru a inmiresma hainele din dulap sau pentru a parfuma locuinta, stii deja ca au efect linistitor. Ceaiul din flori de lavanda alunga oboseala fara sa te agite, conferindu-ti o stare de multumire si relaxare pe care vei dori s-o pastrezi cat mai multa vreme.

ionvolk0001: nu
Alte întrebări interesante