Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

De povestit textul
Urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ArianaAugustinOwl
1
În acest text este vorba despre Bogdan , un copil de clasa a v a căruia îi place foarte mult matematica și se crede cel mai bun din clasa .
La matematica nu are probleme , însă la romana nu sta prea bine. Sora lui , Claudia însă este foarte buna la gramatica , îi se părea totul o joaca și câteodată îi făcea temele lui Bogdan.
La scoala lui Bogdan îi s-a spus ca are tema sa facă o compunere cu titlul "Prietenul meu cel mai bun." iar acesta s-a cam speriat.
Acasă după ce si-a făcut compunerea i-a aratat - o sorei lui și aceasta a zis ca e groaznica însă Bogdan a rămas cu mica lui compunere de 3 fraze.

Dimineata următoare Bogdan se grăbește rapid sa meargă la scoala sperând ca totul sa fie bine.
Primele ore au trecut , istorie , romana apoi matematica .
La ora nimeni nu putea fi atent iar atunci cineva din banca lui Bogdan a început sa latre.
Profesoara l-a invitat sa iasă afară din clasa dar Bogdan s-a ridicat în picioare și a început sa spuna ca vinovatul era doar el și a început sa spuna motivul care era acela ca el ar fi adus câinele în clasa ca sa îl poată caracteriza mai bine pe Joy , care înseamnă bucurie în engleza iar acesta a început sa îl caracterizeze la sfârșitul orei constatând ca l-a caracterizat mult mai bine ca sora lui care era experta la romana.
Pana la urma nu a fost o zi așa de rea pentru Bogdan.



Deci mult am scris , sper ca merita ca mi-a luat mult timp

Utilizator anonim: Da imi trebuie tot testul
ArianaAugustinOwl: Da, nu am văzut continuarea , acum..
Utilizator anonim: Multumesc
Alte întrebări interesante