Limba română, întrebare adresată de Jessu1111111111111, 9 ani în urmă

De realizat două compuneri de 15 rânduri cu titlurilr :,,plimare pe lac" si,, parcul cu flori" vă rookooog frumoooos dau 32 puncte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnnaLM
1
                        Plimbare pe lac

Intr-o zi, datorita caldurii terifiante din timpul verii, m-am hotarat sa merg la scaldat in lacul ce era nu foarte departe de casa mea.
imi pregatesc rucsacul cu ceva gustari si haine de schimb si pornesc la drum. Soarele dogoritor imi ardea pielea si eu mi/am pus mainile streasina pentru a putea privi mai departe drumul ce il aveam de parcurs.
Ajung bucuros si ma bucur de privelistea lacului cu dorinta initiala de a merge la scaldat pana in momentul in care zaresc batranul meu prieten plimbandu-se cu barca pe lac. 
Cu toate ca vremea era dogoritoare, nu mai mersesem de multa vreme cu barca asa ca l-am rugat sa ma lase sa il insotesc. 
Eram fericit. Plimbarile cu barca ma faceau mereu fericit si plin de viata. Puteam sa ma bucur de privelistea minunata chiar din mijlocul lacului si in acelasi timp sa si plutesc deasupra acesteia .
Intreaga zi mi-am petrecut-o pe apa iar cand a venit lasarea serii, am fost dezamagit si mi-am propus ca in urmatoarea zi sa fac acelasi lucru . 

Cealalta nu mai am timp sa o fac. Scuze ! :)





Jessu1111111111111: msmsmms
Alte întrebări interesante