Limba română, întrebare adresată de robertmariomortoiu, 8 ani în urmă

de realizat un poster cu titlul:ziua mondială a teatrului.Pe coala A4 sau A3.Realizati mesaje,idei despre teatru,desene,colaje.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

1. Ziua mondială a teatrului

2. Poți pune un desen /o imagine specifică

3. Consider teatrul este cea mai frumoasă ocupație pe care o poate avea cineva. Realizez acest poster ca transmit părerea mea într-un mesaj la cât mai mulți oameni. Eu fac teatru de ceva timp și nu regret. Abia aștept momentul în care voi ajunge pe scene mari, ca renumiții actori din țara noastră dar și din alte țări pe care îi admir și le urmez exemplul. Teatrul poate fi o meserie pentru mulți copii, viitorii adulți care pot schimba lumea în bine, făcând-o mai amuzantă și mai specială, detasandu-ne de lumea noastră și pătrunzând într-un univers imaginar al pieselor de teatru. Vreau încurajez cât mai mulți copii cât și oameni să-și urmeze pasiunea, iar dacă sunt pasionați de această meserie meargă mai departe pentru nu vor regreta.

4. Tot așa, alegi tu un desen sau o imagine specifică

5. Astăzi sărbătorim ziua mondială a teatrului, iar eu consider tot ceea ce ține de teatru merită din plin acest poster ca drept cadou. Teatrul este cel mai frumos lucru, în opinia mea!

Anexe:
Alte întrebări interesante