Limba română, întrebare adresată de madalina200972, 8 ani în urmă

de redactat in 10 rinduri un text cu titlul "eu sunt o carte" ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elena76487
1

Răspuns:

Eu sunt o carte .

îmi place foarte mult ca copiii sa ma citească. Uneori nu-mi place ca ma mai strivește în ghiozdan. După mine își fac și temele . Nu-mi place când în clasa profesoara tipa deoarece ma sperie foarte tare ,doar ca uneori mai este supărată și ma trântește tare pe catedra sa iar apoi cum a-și putea sa simt ,bine în nici un caz.

sper ca te-am ajutat

coroana te rog

Răspuns de ForjaBrainly
1

Răspuns:

Eu sunt o carte

Nu numai eu sunt o carte,toti oamenii sunt!Toti oamenii sunt carti deoarece nu toata lumea poate intelege pe toata lumea si nu toti oamenii se "deschid"in fata tuturor.Ca si cartile,unele nu pot fi intelese de toti si altele sunt citite doar de cine vrea si cine le poate intelege .

Eu sunt o carte deoarece nu imi place sa ma "deschid" in fata tuturor oamenilor si am grija in cine am incredere.Sunt o carte pentru ca nu toata lumea ma intelege.Uneori sunt ca si o carte de matematica!Nu toata lumea imi intelege problemele pe care le intampin in viata mea si toata lumea critica pe toata lumea dupa aparente!Ca si pe carti!Stiti proverbul ala...."Nu judeca o carte dupa coperta" acesta mai poate fi "tradus" si "Nu judeca persoanele dupa aparente".

Sper ca te am ajutat!Succes!=)

Coroana?=)


madalina200972: mersi
ForjaBrainly: npc!
madalina200972: ☺☺
Alte întrebări interesante