Limba română, întrebare adresată de dydygirl3, 9 ani în urmă

De scris 5 pagini de jurnal care sa fie din vacanta acceasta de iarna


monicamarmotica: Nu cred ca te poate ajuta nimeni la chestia asta pentru ca nimeni nu stie ce faci tu in vacanta de iarna?
monicamarmotica: Abia a inceput vacanta. Ai putea sa te apuci de scris dupa ce trece Craciunul.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SebiiPopescu
14
Pai... uite iti dau un exemplu Vacanta mea de iarna a fost una foarte frumoasa, cu inceput previzibil si final neasteptat. Stateam in ultima banca alaturi de colegul meu, asteptand cu sufletul la gura ultimul sunet al clopotelului din anul 2015. Acesta a venit neintarziat si toti copii s-au napustit sa iasa din clasa in goana spre binemeritata vancata de iarna. Desi vacanta de iarna incepuse, zapada lipsea cu desavarsire, fapt ce refuza copiilor una dintre cele mai mari bucurii ale iernii, de a se juca cu zapada in vacanta de iarna.
Usor, usor, zilele de vacanta au trecut si a venit ziua Craciunului, pe care l-am petrecut impreuna cu familia. Seara toata lumea a inceput sa desfaca darurile de la Mos Craciun, insa pentru mine cel mai frumos cadou de Craciun ar fi fost ca orasul sa fie acoperit de zapada, lucru ca mai tarziu in aceea seara de Craciun s-a si intamplat si a umplut de bucuria inima tuturor copiilor. A fost o vacanta de iarna reusita si un Craciun fericit!
Alte întrebări interesante