Limba română, întrebare adresată de mariana404, 9 ani în urmă

De scris la fiecare cite 8 rinduri
1)Cititul este important deoarece.....
2) Vizionarea TV este important deoarece......
3) folosind tehnologia de calculator este important deoarece.....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rotarumihaela2
1
1) Cititul est important, deoarece contribuie la dezvoltarea vocabularului nostru, acţiunea de a citi având un rol decisiv şi în procesul de îmbogăţire al cunoştinţelor. Învăţăm să citim la vârste foarte fragede şi acest lucru se întâmplă deoarece cititul este considerat a fi un exerciţiu pentru minte.Mulţi dintre noi nu mai realizează care este importanţa cititului, considerând, de cele mai multe ori, că această activitate e plictisitoare ori că e pentru intelectuali. E păcat că se întâmplă asta tocmai în secolul XXI, când ştim că omenirea a depus atâtea eforturi pentru a evolua şi că în aproape toţi anii de până acum, minţile strălucite ale lumii au inventat tot felul de mecanisme sofisticate care să ne facă viaţa mai uşoară. 

mariana404: uite zimi la toate
mariana404: imi spui
rotarumihaela2: 2) Vizionarea TV este importanta deoarece privind televizorul aflam multe stiri atit despre tara in care traim cit si despre ce se intimpla in univers despre animale plante si alte vietati chiar si despre vedetele Showbiz-ului depinde de ceea ce ne intereseaza Daca ne este plictisitor putem sa ne gasim un film sa privim (singur cu prietenii sau cu familia) Pentru cei mai mici se gasesc mult iubitele si adoratele desenele animate
mariana404: alita nui stii cu vizionarea tv parca nui merge
rotarumihaela2: alta nu stiu...mai adauga ceva mai schimba si se va primi
mariana404: si zimi si la ultima
rotarumihaela2: Considerat de multi cea mai mare inventie a secolului al XX-lea, calculatorul influenteaza intr-un mod sau altul vietile noastre. Inventatorul lui, informaticianul Bill Gates a devenit cel mai bogat om de pe planeta. Calculatorul se foloseste aproape in toate domeniile de activitate, de la medicina la comunicarea intre oamenii care se afla in cele mai indepartate colturi ale pamantului.
rotarumihaela2: In cadrul Politiei calculatorul a devenit un obiect indispensabil in cautarea rapida si detectarea infractorilor si a obiectelor furate. De asemenea, fabricarea masinilor a devenit computerizata, acest lucru ducand la disponibilizarea multor oameni. Noua generatie se pare ca foloseste cel mai mult calculatorul: fie pentru jocuri, fie pentru a gasi prieteni sau pentru a naviga pe internet. Putem sa nominalizam calculatorul ca cea mai mare inventie a tuturor timpurilor.
Alte întrebări interesante