Limba română, întrebare adresată de alex28binzaru2, 9 ani în urmă

de scris monolog a unui manual de chimie


JolieJulie: de fapt,trebuie sa editez ca acum am vazut ca trebuie 15 randuri....
JolieJulie: da restart la pagina
alex28binzaru2: editeaza din nou daca poti
JolieJulie: ai dat restart la pagina?
alex28binzaru2: nu
JolieJulie: eu am editat raspunsul...insa tu trebuie sa inchizi Brainly si sa-l deschizi din nou la raspunsul meu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de JolieJulie
2
            Eu sunt manualul de chimie.Eu dezvalui mistere despre viata,atomi,substante si descopar partea nevazuta cu ochiul liber a universului.
                Atunci cand un elev nu reuseste sa dea de capat problemelor de chimie,eu il ajut.Ii deschid mintea si il determin sa priveasca lumea din alta perspectiva,o perspectiva mai elaborata.Poate ca unora nu le pasa de mine,poate ca sunt ignorat de cei din jurul eu,insa stiu ca sunt valoros,stiu ca pot forma oameni.Din mana mea ies savanti care imi vor multumi cu descoperirile lor si imi vor imbogati si mie cunostintele.
                 Este de nedescris ce poate face un manual de chimie.Ca toate manualele,am si eu un scop,acela de a interpreta viata ca o continua transormare si sunt mandru de asta.
Răspuns de friendsforever16
2
Eu sunt cartea care nu va intereseaza
Eu sunt aceea carte pe care o bagati repede in ghiozdan si macar sa o rasfoiti, dar pe mine ma doare foarte tare cand vad asa ceva, de parca ati vrea sa ma aruncati si la gunoi, iar copii care invata si ma ingrijesc si ma pieptaneaza zi de zi rasfoindu- mi paginile . Eu nu sunt asa de grea cum vi se pare , daca ati lua ca pe o joaca , chimia ar fi cea mai frumoasa materie, invatam sistemul periodic cu atatea elemente , ceea ce vreau eu de la voi e sa ma luati putin mai in serios. Nu scotand cartea din ghiozdan si aruncata , apoi sa copiato enunturile si sa o inchideti , de parca eu as imbatrani cand probleme facute din mine nu va intereseaza.
Rugamintea mea este una sa va duceti pe calea pe care eu va indrum si sa nu mai calcati stram . Eu sunt manualul pe care il scoateti cu drag pe banca de la scoala si ii raspundeti corect cerontelor de doamna profesoara. Eu nu sunt asa cum voi ma stiti eu sint diferita de aceea as vrea sa ma cunoasteti.
Sper ca te- am ajutat!
Alte întrebări interesante