Limba română, întrebare adresată de mariadumitru603, 8 ani în urmă

de scris o compunere cu titlul profesorul și elevul ideal, să aibă vreo 20 de rânduri VA ROG CAT DE REPEDE SE POATE, DAU COROANĂ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de medussa6
1

Răspuns:

Profesorul si elevul ideal

Explicație:

Toți profesorii își doresc elevi care sa învețe și sa fie atenți la ore.

Matilda era o fata noua venita la școala Lackeless din Brosfer New. Matilda era o fata cuminte, atenta și talentata.

În prima ei dimineața de școală, fata s-a dat jos din pat și s-a pregătit. Când a coborât jos mama ei i-a dat pachetul în mână și i-a spus sa aibe grija.

Tatăl ei o aștepta la mașină, cei doi au plecat spre școală. Când au ajuns școala arată mai mult ca o universitate, avea sala de basket, volei si una de piscină, era mare si de o culoare portocaliu pal.

Ajungând în clasa ei profesoara Rochester o prezenta colegilor.

Prima ei zi fusese minunata. Peste o luna Matildei îi era destul de greu sa tina pasul. Materia de a 8 a era foarte grea iar timpul liber nu mai exista, meditațiile îi luau foarte mult timp.

Până într-o zi cand la ora de Psihologie au vorbit despre stres, Matilda i-a povestit profesoarei despre timpul liber care nu mai exista. Doamna Amelia (profesoara de psihologie) avea fața trista, le-a spus tuturor ca nu este obligatoriu sa ai nota 10, si notele de 8 si 9 sunt bune, le a mai spus sa se concentreze foarte mult pe explicațiile din clasa si sa lase meditațiile, ei trebuie sa faca doar ce este esențial si sa se bucure de copilăria. Elevul ideal trebuie sa fie atent in clasa si sa fie de nota 9-10, nu e greu dacă te concentrezi asupra explicațiilor din clasa.

Din ziua aceea Matildei a început sa i pese mai mult de ce zic doamnele din clasa, a devenit o eleva isteață care poate sa și petreacă copilăria si care este de nota 9-10. Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante