Limba română, întrebare adresată de lilifff44444, 8 ani în urmă

de scris o vizita in 10 rinduri cu caracter ironic.Va rog cat mai repede.Dau coroana


lilifff44444: va rog mai repede
mirunabeatricemoisa: In ce cls ești?
ralucamateiana: Pot eu sa iti răspund
ralucamateiana: Era intr-o zi de toamna, dansa m-a invitat la ea acasa si nu am putut sa o refuz, dar când am ajuns la ea acasa m-a așteptat cu o curățenie de ceva ce nu ai mai văzut, erau firimituri peste tot, praf, dezorine in camera.
ralucamateiana: Trecând peste toate acestea ne-am Așezat la masa sa vorbim, am crezut ca o sa vorbim lucruri serioase, de oameni mari, dar de unde, a inceput sa imi zică despre un joc video. Nu mi-a făcut o impresie prea buna.
ralucamateiana: Sper sa fie de ajutor atâta timp cat cerința nu a avut si alte informații.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinatabacaru00
0

Răspuns:

Era intr-o zi de toamna, dansa m-a invitat la ea acasa si nu am putut sa o refuz, dar când am ajuns la ea acasa m-a așteptat cu o curățenie de ceva ce nu ai mai văzut, erau firimituri peste tot, praf, dezorine in camera.

Trecând peste toate acestea ne-am Așezat la masa sa vorbim, am crezut ca o sa vorbim lucruri serioase, de oameni mari, dar de unde, a inceput sa imi zică despre un joc video. Nu mi-a făcut o impresie prea buna.

Sper sa fie de ajutor.     Coroana ?

Explicație:

Răspuns de icebotenco
0

Era într-o zi de toamna, Denisa m-a invitat la ea acasă si nu am putut sa o refuz, dar când am ajuns la ea acasă m-a așteptat cu o curățenie de ceva ce nu ai mai văzut, erau firimituri peste tot, praf, dezordine în cameră.

Trecând peste toate acestea ne-am Așezat la masa sa vorbim, am crezut ca o sa vorbim lucruri serioase, de oameni mari, dar de unde, a început sa îmi zică despre un joc video. Nu mi-a făcut o impresie prea bună.

Alte întrebări interesante