Limba română, întrebare adresată de catalincananau8, 8 ani în urmă

de scris text argumentativ de ce le place iarna copiilor pls​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Iarna este un anotimp plin de magie pentru copii, din cauza zapezii, a gerului, a veseliei si a diferitelor activitati specifice acestui anotimp.

In primul rand, copiii iubesc zapada si tot ce poate fi facut cu ea, cum ar fi construirea unui om de zapada, facutul de bulgari de zapada, sau chiar saniusul. Aceste activitati le ofera copiilor ocazia de a se juca in aer liber, de a se misca si de a se bucura de frumusetea naturii.

In al doilea rand, iarna este un anotimp plin de sarbatori, cum ar fi Craciunul si Anul Nou, care aduc bucurie si veselie in viata copiilor. Aceste sarbatori sunt ocazii perfecte pentru a petrece timp cu familia si prietenii, pentru a primi cadouri si pentru a se bucura de mancare delicioasa si activitati distractive.

In al treilea rand, iarna ofera copiilor oportunitatea de a incerca activitati noi si de a se bucura de experiente unice. De exemplu, copiii pot merge la patinoar sau la schi, pot face plimbari cu sania sau pot merge la piscina cu apa termala. Aceste activitati le permit copiilor sa descopere noi pasiuni si sa-si dezvolte abilitati noi.

In concluzie, iarna este un anotimp iubit de copii din cauza zapezii, a sarbatorilor, a activitatilor distractive si a oportunitatilor de a incerca lucruri noi. Acest anotimp aduce bucurie si veselie in viata lor si le ofera oportunitatea de a se bucura de frumusetea naturii si de a petrece timp cu cei dragi. Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante