Engleza, întrebare adresată de nechitamagdale, 9 ani în urmă

de tradus asta... va roog din suflet

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Giigii
1
Dar Dawn, mama lui Kelvin, cand a auzit stirile, a fost ingrijorata. "Cum am auzit, ca a castigat, am plans. Nu ma-ntelege gresit, nu vreau ca el sa inapoieze banii! Dar e mai usor sa manageriezi o suma mai mica. Sunt inspaimantata ca oamenii vor profita de el."
Profesorul lui de la scoala a fost si el ingrijorat un pic . "Desigur, ma bucur pentru Kelvin, dar nu mi se pare corect, ca o singura persoana sa castige o asa mare suma de bani. Mi se pare undeva imoral."
Kelvin incepe sa se adapteze la noua sa viata. Acum isi permite sa urmareasca echipa sa favorita de fotbal, Rangers jucand pe teren propriu, de cate ori doreste. Planuieste chiar sa cumpere un loc in boxa speciala pentru suma de 30000£. I-a dat si tatalui sau o suma mare de bani, pentru ca acesta nu mai putea lucra din cauza unei boli.
Pricum, castigul la loterie a adus si probleme. De cand a castigat, a primit o multime de scrisori de implor de la straini si organizatii caritabile, si duzine de scrisori si apeluri telefonice de la fete care vroiau sa-i fie "prietene".
" Sunt zile cand imi doresc, ca totul sa redevina in normalitate" spune Kelvin. "Desigur, imi place sa am bani, dar nimic nu va mai fi la fel."

nechitamagdale: pare asa putin fata de poza
nechitamagdale: :))
nechitamagdale: nu ?
nechitamagdale: multumesc enormm
Giigii: Cu drag :)
nechitamagdale: a mai fost una din asta de tradus
nechitamagdale: dar,am tradus-o singura
nechitamagdale: :))
Giigii: :))
Răspuns de Utilizator anonim
1
Dar cand mama lui Kevin,Dawn,a auzit vestile(sau stirile),a fost ingrijorata.''De curand cand am auzit ca a castigat potul,am plans.Nu ma intelege gresit,Nu vreau sa ii dau sa dea banii inapoi! Dar este usor sa administreze o suma mica.Sunt inspaimantata ca oamenii ar profita de el.'
Profesorul lui de la scoala a fost si el foarte ingrijorat.''Desigur ca sunt incantat de Kevin dar nu cred ca este corect ca aceasta persoana sa castige o suma mare de bani.Asta arata un pic immortal cumva.
Kevin a inceput sa se adapteze la noul stil de viata.Acum poate sa isi permita sa vada echipa de fotbal preferata,Rangers, jucand pe teren oricand vrea el.De fapt,el are de gand sa isi cumpere pentru el  o  cutie exclusiva care costa 30,000 de lire!
Insa,el i-a mai dat o suma destul de mare tatalui sau,care nu s-a putut duce la munca din cauza racelii.
Cumva,castigul loteriei a adus si la propiile ei probleme.De cand a castigat banii,Kevin a primit o gramada de scrisori de la necunoscuti si organizatii de caritate,plus o doza de scrisori si apeluri   de la fete.
''Acestea sunt zilele in care vreau totul sa revina la normal'spune Kevin.'Desigur ca imi place sa am bani,dar lucrurile nu o sa mai fie niciodata la fel.'



nechitamagdale: multumesc mult!
Utilizator anonim: N-ai pt.ce
Utilizator anonim: :)
Alte întrebări interesante