Engleza, întrebare adresată de alex990, 9 ani în urmă

de tradus: Batman is a hero to me because I have learned many good things from him.He has showed me that it is better to care for everybody than just the people who are close to you.He has also taught me that you don't need powers to be a hero,and that even if you have a lot of money you should still go out of your way to help people who aren't as fortunate as you.He has also taught me some pretty sweet fighting moves.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DilailaValeriaSimona
1
(Batman)Omul liliaceste un erou prntru mine pentru ca am invatat foarte multe lucruri bune de la el. El mi-a aratat ca este mai bine sa-ti pese de oricine decat doar de persoanele importante pentru tine. El mi-a si demonstrat ca nu ai nevoie de superputeri ca sa fi un erou, si chiar daca ai o multime de bani ar trebui sa-ti iesi umeori din tipare pentru ai ajuta pe oamenii care nu sunt la fel de norocosi ca tine. El m-a invatat de asemene niste miscari de lupta super. 
sper ca ti-am fost de ajutor!!! 
P.S. Coronita te rog!!!
Răspuns de tocilarfaimos
1
BATMAN este un erou pentru mine pentru ca am invatat multe lucruri bune de la el.El a tipat la mine ca este bine sa tii la toata lumea decat doar la cei de apropiati. El mi-a mai aratat ca nu iti trebuie neaparat puteri pentru a fi un erou chiar daca ai multi bani tu ar trebui sa ajuti oamenii care nu sunt lafel ca tine.El mi-a mai aratat si niste miscari de lupta foarte tati!      SPER CA TE-AM AJUTAT!
Alte întrebări interesante