Engleza, întrebare adresată de mariabianaca00099, 8 ani în urmă

De tradus fara google translate ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicholas454
1
urmareste-l. Mămică! Trebuie să ies ”, a anunțat. Londra era extrem de fierbinte, iar străzile sale sunt aglomerate. Anya mergea oriunde i-o lua picioarele, ca și cum ar fi fost atrasă de o forță invizibilă. Și totuși, senzația amuzantă în stomacul ei se intensifica. În cele din urmă, a ajuns la Piccadilly Circus, care era chiar mai aglomerat decât de obicei. „Sst! Luați-l ușor, șopti ea la senzația din stomac. „Oricare ar fi, nu va trece mult timp acum! Se opri să lase traficul lent să înainteze înainte de a traversa strada. Un autocar s-a oprit chiar în fața ei. Anya s-a văzut reflectată pe fereastră. Apoi dintr-o dată și-a dat seama. Ceea ce privea nu era ea însăși, ci un băiat, de vârsta ei, stând în autocar. S-au uitat unul la altul cu o surpriză și o încântare egală.
Răspuns de thedogewithak47
0

Răspuns:

Mama! Trebuie sa ies afara. a anuntat ea.

25 .London era extrem de cald si strazile erau aglomerate. Amya mergea oriunde picioarele ei O duceau , parca era o forta invizibila. Si sentimentul amuzant din stomac era intensificat. 30. In cele din urma, ea ajunse la Cirucul Piccadilly care era mai aglumerat decat de obicei. Shh! I-ao usor a soptit ea sentimentului ei din stomac. Orice ar fi nu va mai fi lung de acum!

Ea s-a oprit pentru a lasa traficul din inainte de a trece strada. Un instructor 40 s-a oprit fix in fata ei . Anya sa vazut pe ea reflectata in oglinda . Dupa dintr-o data ea a realizat. La ce se uita nu era ea 45. dar un baiat, aproape de varsta ei, stand pe canapea. Ei s-au uitat unul la celalat cu egalitate surpiza si incantare.

Explicație:

Alte întrebări interesante