Engleza, întrebare adresată de Jokerul9, 8 ani în urmă

De tradus in romana ,va rog frumos repede !

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de corinavozian1
1
1.persoana care îmi place cel mai mult e Tina. Ea este foarte blândă si prietenoasa, ea zâmbeste si râdemult. Ea ii place fiecaruia
2.Mie chiar imi place Melanie. Ea este lenesa si uraste sa faca lucru. Ea deasemenea e amuzanta si face oamenii sa râda.
3. Mie deloc nu-mi place Rupert . El e zgârcit si ii place sa se uite mereu la el in oglinda. El la fel e putin nepoliticos si ii place sa supere oameni.
4. Persoana pe care eu chiar nu o iubesc e Kelvin. El e neserios si niciodata nu spune ce gândeste cu adevarat. El e ambitios si vrea sa fie asistentul managerului intr-o zi.
5. Mie imi pare rau pentru Andy. El e indragostit de tina si e foarte gelos. El e cam rau si poate sa se enerveze. 
6. persoana mea preferata e Sabir. El e straduitor si munceste foarte mult deoarece el vrea sa primeasca bani pentru familia sa. El e onest si mereu spune ce gândeste.
7. Chiar il urasc pe Mrs Palmer. Ea este proprietara unui restaurant si e foarte nepoliticoasa. Ea deasemenea e rea si doreste sa economiseasca bani mereu.
8. Imi pare foarte rau pentru Paul, El e indragostit de Tina si e foarte rusinos si niciodata nu o invita la o intilnire. El e la fel un pic plictisitor si mereu vorbeste despre lucruri ca vremea.

Sper sati placa raspunsul


Jokerul9: Mulțumesc foarte mult!
corinavozian1: cu placere
Alte întrebări interesante