Engleza, întrebare adresată de pisimrrrr, 8 ani în urmă

de tradus textul acesta in romana va rog repede ca maine am engleza plissss dau tot ce vreti inima,fallow orice doar traduceti-mil plssssssss​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Crescent
1

Originile felurilor de mâncare

Multe feluri de mâncare și-au început viața în țări foarte diferite. Exploratorii europeni au luat merele și cepele in America în secolul al 16-lea. Ei au adus cartofi, roșii și ciocolată înapoi in Europa. Orezul și-a început călătoria din Europa în China. Dar ce s-a întâmplat cu alte favorite?

Persanii au crescut zahăr și în secolul al 7-lea erau primii care l-au folosit pentru a coace biscuiți. După ce arabii au invadat Persia, ei au luat biscuiții in imperiul lor, incluzând Spania. Mai târziu, comercianții spanioli au dus biscuiți in nordul Europei, și când englezii și spanioli au vâslit către către America de Nord, ei le-au făcut acolo. Acestea sunt originile fursecurilor americane.

Mulți oameni cred că Marco Polo a descoperit pastele in China, dar asta nu e adevărat. In secolul întâi, grecii au mâncat un tip de lasagne (lazanie). Dar arabii erau responsabili de pasta modernă pentru că ei au introdus făină din grâu în Sicilia. Pasta, pe care o știm, a fost creata in Italia in secolul al 13-lea sau al 14-lea.

Deserturile din gheață ( sau răcoritoare) erau populare cu mult timp in urmă. Persanii (400 ani înainte de Hristos) și chinezii (200 ani înainte te Hristos) savurau zăpada și gheața cu fructe și miere. Marco Polo a descoperit o tehnica pentru facerea deserturilor din gheață în China și a transporta-to in Italia. Prima înghețată făcută cu lapte și cremă a apărut în 1718 in Anglia!

wow, am aflat și eu lucruri noi, oricum succese!


pisimrrrr: multumesc din tot sufletul
Crescent: cu plăcere!!!
pisimrrrr: poti sa traduci si titlul si partea aceea cu rosu?plssss
Crescent: desigur
Crescent: l-am editat cu tot cu titlu și partea ceea roșie
pisimrrrr: multumescccc esti super tare respectele mele
Alte întrebări interesante