Engleza, întrebare adresată de maiiiii, 9 ani în urmă

de tradus textul varog mult e urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ssmecheru33
1
Moldova, iubirea mea.
Moldova este o mică și foarte frumoasă țară. Arată ca o mulțime de struguri pe harta Europei. Mulți oameni o numesc un corn al abundenței. Acolo există podgorii și aici livezi. Ele sunt pline de struguri delicioși și fructe.
Noi suntem foarte mândri de vechiul Codri. Ei păstrează multe secrete despre istoria acestei plăcute bucăți de pământ.
Râul Nistru îți poate spune o mulțime de lenge și povești despre țara noastră și locuitorii ei. Cele două fortărețe moldovene medievale sunt pe râul Nistru. Numeroase mănăstiri au fost construite pe râurile Răut și Nistru, în păduri și alte locuri de frumusețe rară.
Există un lucru ce face Moldova specială. Sunt puțurile, călătorii și prietenii. Nu e nimic mai bun într-o zi de vară călduroasă decât curata și răcoroasa apă din puțuri. Nicăieri în lume nu poți vedea atât de multe puțuri de-a lungul străzilor în sate și orașe.
Casele în Moldova sunt alte atracții. Moldovenii cred că oricine ar trebui să planteze un copac, să construiască o casă și să sape un puț.
Inima țării noastre este Chișinău, capitala. Acest alb și splendid oraș e situat pe 7 dealuri.
Oamenii din Moldova sunt foarte speciali, de asemenea. Drăguți, muncitori și ospitalieri, ei sunt de asemenea foarte artistici. Toată lumea admiră frumoasele noastre balade și doine.

maiiiii: marsi mult
maiiiii: daca imi spui cum sati trimit coronita tio tramit
ssmecheru33: Nu este nevoie, mă bucur că te-am putut ajuta.
maiiiii: mersi esti foarte draguta si buna
Alte întrebări interesante