Engleza, întrebare adresată de viomaria680, 8 ani în urmă

De tradus tot textul acesta

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alecsandra201
1

Explicație:

A. Un oraș pentru absorbția atmosferei secolelor. Unde oamenii locuiesc încă în clădiri vechi de patru sute de ani, unde ceea ce numim „Orașul Nou” este un model de eleganță și planificare din secolul al XVIII-lea. Un oraș de grădini și parcuri, de dealuri, port și țărm.

Un oraș al fețelor în schimbare. Acolo unde vara aduce agitație și culoare, în timp ce toamna înseamnă un indiciu de fum de lemn în aer. Acolo unde primăvara se înregistrează festivaluri și divertisment, iar iarna aduce un foc de lumini pe străzi și vitrine. Un oraș regal, unde orizontul este dominat de un castel antic, unde un palat regal a fost casa monarhilor de peste cinci secole.

Un oraș pentru vizitatori, bucurându-se de frumusețile Scoției sau petrecând doar câteva zile aici în timp ce explorați Marea Britanie.

Un oraș de întâmpinare.

B. Ne distrăm fabulos! Hotelul este tot ceea ce ne așteptam să fie, chiar vizavi de Monumentul Scott. Din camera mea există o vedere minunată asupra Castelului Edinburgh. Și mâncarea este grozavă! Desertul .. vă puteți imagina .. Scotch Whisky Trifle, o combinație excelentă de cremă, pere, smântână și ... Scotch Whisky! Și vremea, bine, nicio surpriză ...

Sper ca te-am ajutat !!:)

Alte întrebări interesante