Engleza, întrebare adresată de RoxanaMihailescu, 9 ani în urmă

de tradus va rog mult!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tofansilviu
1
Ross,varsta de 16 ani,primeste  alocatie de 30 euro pe luna de la parintii lui-destul sa cumpere 2 Cd-uri - si o parte din intelegerea lui este ca trebuie sa isi faca curat in camera.,,Eu sper ca pot sa primesc alocatia fara sa fac nimic dar nu pot.Daca aveam o alocatie mai mare ,as plati sa am camera curatata odata pe luna.Daca Ross face alte treburi in jurul casei ,precum curatarea gradinii si spalarea masinii parintilor lui,el primeste bani in bani in plus.
   In conformitate cu un studiu care a comparat atitudinea adolescentilor din Marea Britanie cu atitudinea adolescentilor din alte 9 tarii,Ross e un tipic adolescent din M.Britanie din ziua de zi.Rezultatele studiului arata ca de multe ori ei (adolescentii) sunt mai materialisti decat in alte tarii.
   Multi adolescenti britanici considera ca o multime de produse electrice care exista in camera lor  sunt o necesitate decat un lux.Roos ,de exemplu,are un Playstation de 150 euro care contine 10 jocuri.Daca nu aveam Tv-ul meu si jocurile mele,as muri de plictiseala.Lucy Isaac,alt student de 16 ani care este la aceasi scoala ca Ross,crede nimic despre a cheltui  80 euro pe o pereche de blugi sau 30 de euro pe o tunsoare noua.Nu m-as duce la o petrecere decat daca as avea ceva nou de imbracat.Eu port numai etichete de designer.
    Studiul a aflat ca materialismul are un imact devastator asupra atitudinea adolescentilor britanici.Este mai important sa fie la moda decat ingrijirea naturii si sa faca fapte bune.Studiul a aratat ca baietii,de exemplu se tem ca oamenii for rade de ei daca faceau munca voluntara,ca caritatea.
    In acelasi timp alte scoli recunosc ca materialismul deseori este conectat cu comportamentul rau si incearca sa gaseasca moduri de a rasplati studentii pentru un comportament responsabil.Daca asta fa functiona,ramane sa fie vazut.                GATA   SA FIU SINCER A  FOST CAM LUNGA ,DAR ASA IMI ANTRNEZ SI EU ENGLEZA

RoxanaMihailescu: iti multumesc!!!!!
Alte întrebări interesante