Informatică, întrebare adresată de ionutr484, 8 ani în urmă

DECI MIE IMI DA BATAIE MARE DE CAP ASTA,.... PLZ HELP

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RadulianStef
0

Răspuns:

Salut, fa asa si ai tema rezolvata:

1. Fa un folder in disk-ul C: cu numele "scoala", in folderul nou facut cu numele "scoala" mai faci un folder cu numele "liceu" si inca unul cu numele "sam", intra in folderul nou facut "liceu" si fa 4 foldere, "IX", "X", "XI", "XII", iesi din folderul "liceu", trebuie sa ajungi inapoi in folderul "scoala", cand ai ajuns in scoala trebuie sa ai 2 foldere deja facute, "liceu" si "sam", intra in "sam" si mai fa 2 foldere, "IX" si "X".

2. Fa in disk-ul C: 2 foldere, "Dosar 1" si "Dosar 2", intra in dosar 1 si mai fa 2 foldere "Dosar 3" si "Dosar 4", intra in dosar 4 pe care tocmai l-ai facut si mai fa 2 foldere "Dosar 5" si "Dosar 6", mergi inapoi in disk-ul C si fa in fiecare folder nou creat un fisier notepad numit "fisier 1", "fisier 2", etc... in fiecare folder nou creat, inclusiv in "Dosar 2".

3. Fa in disk-ul C: urmatoarele foldere (fara sa mai muti si asa mai departe, le faci direct ca sa nu mai stai dupa sa muti, sunt gata rezolvate), folder nou in C: numit "diverse" in el mai faci 2 foldere numite "carti" si "CDuri", in folderul "carti" faci urmatoarele foldere: "muzica", "jocuri", "matematica".

in folderul "CDuri" faci urmatoarele foldere: "literatura", "matematica", "tehnologie".

Explicație:

E simplu, succes sa ai!

Alte întrebări interesante