??? Deci nu știu cum pot sa fac la numitor:factor comun nu,formule nu pt că gruparea termenilor nu e pt că înmulțite pot sa ne de-a 1 ...
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(9x^5 - x^3)/(9x^3 + 6x^2 + x) =
= x^3*(9x^2 - 1)/x(9x^2 + 6x +1) =
= x^2*(3x+1)(3x-1)/(3x+1)^2 =
= x^2*(3x-1)/(3x+1)
= x^3*(9x^2 - 1)/x(9x^2 + 6x +1) =
= x^2*(3x+1)(3x-1)/(3x+1)^2 =
= x^2*(3x-1)/(3x+1)
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă