Demonstrati identitatea:
a)a²+3a+2=(a+1)(a+2);
b)x²-x-6=(x-3)(x+2).
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
90
albastruverde12:
Cu placere!
Răspuns de
16
a)a^2+3a+2=a^2+2a+a+2(am inumultit fiecare termen cu fiecare din cele doua paranteza) (^-inseamna la puterea)
a^2+3a+2=a^2+3a+2(A)
b)x^2-x-6=x^2+2x-3x-6
x^2-x-6=x^2-x-6(A)
a^2+3a+2=a^2+3a+2(A)
b)x^2-x-6=x^2+2x-3x-6
x^2-x-6=x^2-x-6(A)
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă