Limba română, întrebare adresată de Doddye, 9 ani în urmă

Denumiti prima lectura care v-a impresionat pe voi!
Aratati consecintele lecturii asupra atitudinii voastre fata de carte
VA ROGGGGGGGG  URGENT!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Panda007
14
Spui o lectura ca ti-a placut si incepi spui ce atitudine ai tu fata de acea carte. ce ti-a placut la ea, ce nu ti-a placut.
de exemplu, romanul "Maitreyi" de Mircea Eliade este un roman erotic. mi-a placut foarte mult faptul ca Maitreyi a inceput sa il iubeasca pe Allan in ciuda traditiilor familiei sale. Nu mi-a placut faptul ca Allan a fost dat afara de catre parintii lui Maitreyi.
intelegi tu... ceva de genu oricum. Poti sa mai spui ca preferi ca citesti carte decat sa vezi filmul, deoarece cartea este mult mai interesant si in carte sunt descrise emotiile mai bine decat sunt interpretate in film. daca citesti o carte iti poti imagina tu cum arata personajele din descrierile naratorului... 

Doddye: ceva mai mic
Doddye: demn de cls a patra
Panda007: scurtezi tu... eu ti am dat un exemplu...
Panda007: Basmul "Alba ca zapada si cei 7 pitici" mi-a placut foarte mult deoarece Alba ca zapada este foarte frumoasa si foarte buna. Nu mi-a placut faptul ca avea o mama vitrega foarte rea care a incercat sa o omoare. Atitudinea mea fata de acest basm este una buna deoarece mi-a placut finalul cand alba ca zapada este sarutata de print si nu a murit.
Doddye: ms
Alte întrebări interesante