Limba română, întrebare adresată de liudapretuleac, 8 ani în urmă

deosebiri intre popaci si flori​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisatraga
1

Răspuns:

Copacii sunt mai înalți decât florile

copacii au scoarță și trunchiul este mai gros și mai închis la culoare însă florile nu au scoarță și ele nu au trunchi ci au tulpina verde.

Am încercat să găsesc câteva.

Succes!


liudapretuleac: multumesc
denisatraga: cu plăcere
denisatraga: Am încercat să găsesc câteva
Răspuns de ellyella629
0

Arborele /copacul

Arborele este o perenă lemnoasă, care are multe ramuri secundare la trunchi (trunchi) cu dominație apicală clară. În stadiul de maturitate, înălțimea minimă este de 3 metri și circumferința minimă este de 30 cm. Plantele de lemn, care nu pot îndeplini aceste cerințe, se numesc arbuști. Majoritatea copacilor sunt plante cu flori (Angiosperme) și conifere. Există în lume aproximativ 100 000 de specii de arbori și reprezintă aproximativ 25% din totalul speciilor de plante. Majoritatea copacilor sunt cultivate în regiunea tropicală. Primii copaci au fost ferigi de copac, care au evoluat în perioada Carbonifer. Părți ale copacului sunt rădăcini, tulpini, ramuri, crengi și frunze. Partea din lemn a copacului este compusă din țesuturi de xilem, iar coaja este compusă din țesuturi de phloem. Un grup mic de copaci sunt numiți grove sau copse, iar un grup mare de copaci care acoperă un peisaj este numit pădure. Copacii sunt folosiți în principal pentru cherestea. Altele decât că sunt folosite ca alimente, lemn de foc, medicamente etc …

Planta

Termenul de plantă are două înțelesuri diferite, în primul rând, înseamnă orice membru al regnului Plantae. În al doilea rând, poate fi folosit în general pentru a se referi la membrii Regatului Plantae, care sunt mai mici decât arborii sau arbuștii. Grupurile de plante includ Bryofite, Ferns, Conifere și plante cu flori. Plantele sunt eucariote autotrofice, care s-au adaptat pentru viață pe teren. Sursa de energie a plantei este lumina soarelui și pot produce alimente prin surse anorganice de carbon. Prin urmare, ele sunt numite fotoautotrofe. Procesul de producere a alimentelor în plantă este denumit Fotosinteză. Există aproximativ 315 000 de specii de plante care pot fi observate și din care aproximativ 85% sunt plante cu flori. Plantele sunt folosite în alimentație, în medicină, în scopuri estetice și în scopuri științifice și culturale.

Alte întrebări interesante