deschidem acolada 3 plus 0,5 ori deschidem paranteză pătrată 2,8 minus 0,2 ori deschidem paranteză rotundă 3 virgulă 1 minus 5,12 împărțim la trei virgulă doi închidem paranteza rotundă pătrată acolada împărțim la 4
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
15
{3+0,5×[2,8-0,2×(3,1-5,12÷3,2)]}÷4=
{3+0,5×[2,8-0,2×(3,1-1,6)]}÷4=
[3+0,5×(2,8-0,2×1,5)]÷4=
[3+0,5×(2,8-0,3)]÷4=
(3+0,5×0,84)÷4=
(3+0,42)÷4=
3,42÷4=
0,855
ajutor28282:
nu poți te rog să mă ajuți și pe mine
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Arte,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă