Limba română, întrebare adresată de denisaoprea19, 8 ani în urmă

Deschideri Alege o țară pe care ai dori să o vizitezi. Alcătuiește o fişă care să cuprindă: continentul, capitala, limba oficială, moneda, clima, locurile pe care dorești să le vezi.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alizeuv
0

Răspuns:

Egipt-Capitala Cairo

Monedă: Liră egipteană

Președinte: Abdel Fattah el-Sisi

Limba oficială: Araba modernă standard

Parcul acvatic Sharm el Sheik-Un loc de care se poate bucura întreaga familie. De la cascade, twister, jocuri, piscine, kamikaze, tobogane, acest parc vă va oferi activități care nu vă vor plictisi.

O zi de scufundări la Yolanda Reef-Este unul dintre cele mai populare locuri de scufundări din partea de nord a Mării Roșii și se află în Parcul marin Ras Mohammed. Scafandrii se adună aici pentru a explora rămășițele Yolandei, o veche navă cipriotă de marfă din 1980.

Piramidele din Giza-Sunt considerate una dintre cele 7 minuni ale lumii și sunt cele mai cunoscute piramide din antichitate.

Valea Regilor-Este locul de odihnă a numeroși faraoni ai Noului Regat, ale căror rămășițe au fost îngropate în morminte în stâncă.

Templul din Luxor-A fost una dintre marile construcții ale Noului Regat (datând din secolul al XIV-lea î.Hr.) dedicate zeului Amun. Acesta a fost locul ceremoniilor menite să încurajeze viitoarele inundații ale Nilului.

Explicație:

Alte întrebări interesante