Descompunând în fatori: 25(2x+3)² - 26(x-1)² =
dar : x⁴ + x² + 1 =
x² + x - 2 =
9x² - 24x + 16 =
Vreau rezolvările făcute și scrise corect . Mulțumesc :* !
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
9x²-24x+16=(3x)²-2*3*4x+4²=(3x_4)²
x²+x-2=x²+2x-x-2=x²-x+2(x-1)=x(x-1)+2(x-1)=(x-1)(x+2)
din cite stiu eu la exercitiul al doilea cred ca este ceva in neregula iar la primul verifica daca in loc de 26 nu este 25.
Astept
x²+x-2=x²+2x-x-2=x²-x+2(x-1)=x(x-1)+2(x-1)=(x-1)(x+2)
din cite stiu eu la exercitiul al doilea cred ca este ceva in neregula iar la primul verifica daca in loc de 26 nu este 25.
Astept
Alte întrebări interesante
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă