Matematică, întrebare adresată de popescumaria29, 8 ani în urmă

Descompune in factori:​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionicibia
3

Ai ex.6 rezolvat mai jos. Restul se rezolva exact la fel. Am incercat sa iti explic ca tu trebuie sa descompui al doilea termen in asa fel incat cele doua numere inumultite sa iti dea al treilea. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic. Eu iti sugerez sa incerci sa faci singura ultimele 2 ex si daca nu intelegi sa intrebi o colega sau pe mine, dar pe tine te pacalesti daca ne pui pe noi sa iti facem tema si tu doar o copiezi. Am facut si eu asta aproape 2 ani la matematica si nu am ajuns bine. A trebuit sa recuperez materia pe 4 ani intr-o vara, asculta-ma ca stiu ce zic :)))

Anexe:

popescumaria29: Bine, mulțumesc! :))
popescumaria29: Îți voi asculta sfatul!
ionicibia: Cu placere! Chiar ma bucur sa aud asta ^^
popescumaria29: :))
GreenEyes71: IoniciBia, mă bucur că reușești să îi faci și pe alții să înțeleagă că ei trebuie să învețe, să știe teoria, să știe formulele, să încerce să rezolve, să greșească, să învețe din greșeli. La teste, la teze și la examene nu este nimeni de pe Brainly.ro alături de cel/cea care are de rezolvat problemele la aceste teste, teze, sau examene.
GreenEyes71: Un om deștept a scris pe un forum o cugetare:

Bazează-te pe tine însuți/însăți, pentru că în întuneric până și propria ta umbră te va părăsi.
ionicibia: Nu consider ca am vreun merit deosebit. Incerc doar sa ii conving pe ceilalti sa invete din greselile mele si aleg sa ajut daca am posibilitatea
Alte întrebări interesante