Limba română, întrebare adresată de constantinvasilescu0, 8 ani în urmă

Descrie căsuță preferata alegand intre cele trei căsuțe de la p. 108 ex:2,intr o compunere de 20 de rânduri. Propune un titlu potrivit!

Va rooog muuult, dau coroana.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciprianpintea62
9

Răspuns:

O căsuța plina de magie (imaginea 3)

O casă fermecată ca în povești, te lasă uimit de frumusețea iei.

O casă făcută dintr-un copac plin de viață, cu ferește micuțe ce îți arată luminile micuțe și secretele ei, cu o ușă mica și rezistenta în care te va tine mereu în siguranță,cu mici felinare ca să îți arate cărarea cu miile de pietre ca niște nestemate.

O casă înconjurată de magie și de farmec totul în inima padurii.

Dacă ar fii sa aleg un loc liniștit, curat, proaspăt și plin de farmec aș alege într-un loc ca acesta, un loc de neuitat în care va sta in fiecare minut, ora, zi, săptămâna, lună și an în adâncul inimi.

Mi aș invita familia dragă stand în ea cu liniște departe de agitația aceasta din oraș în care nu sunt mașini ce poluează și consumă globul pământesc.

Nu mai am cuvinte și inspirație pentru a-mi exprima aceasta plăcere de a vedea căsuța aceasta minunata, încântătoare și magică.

Căsuța copilariei(2)

Căsuța aceasta îmi arată toată viața în care unii au copilărit la țară, în căsuțele făcute de bunicul și tatăl expert în toate.

Căsuța este pusă într-un copac puternic și drag în care a stat mereu alături de casa ta, cu o scara micuța făcută cu o sfoară puternica sau o scara din cele mai puternice și bune scânduri groase.

Un mic acoperiș în care te păzește de ploile puternice.

Niște mici, dar nici prea mici fereștre în care îți arată acele micuțe perdele colorate cu copilăria toată copilăria ta. O ușă drăgălașă de mărimea ta de când erai tu mic, ce te păzește de mici nepoftiți.

Crengile înflorite cu micuțele flori colorate și parfumate îți încântă inimioara ta de mititel inocent.

Acolo au loc doar noile generații în care ne vor aduce toată lumea mare.

În casă acea micuța nu sunt ecrane și tehnologie, în acea casa micuța sunt distracții și jocuri învățate alături de părinți noștri.


ciprianpintea62: la 1 nu prea ai ce scrie e simpla, e trista într-un fel.
ciprianpintea62: dar sper ca te am sjutat :)
constantinvasilescu0: Mersii mult broo
ciprianpintea62: cu plăcere XD
ciprianpintea62: dacă ți as spune ca sunt față?? :)
constantinvasilescu0: :)))))
ghitacarlos06: ms
Alte întrebări interesante