Limba română, întrebare adresată de Schidomen123456789, 9 ani în urmă

Descrie in 10-15 randuri o casa batraneasca pe care ai vazut-o .

VA ROG ! AM NEVOIE URGENT !!!











Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liviwebbell
54
Casa bunicii , desi bunica nu mai este printre noi , mereu ma duc la casa ei unde pot sa ma descarc si sa imi amintesc de copilarie , de chipul ei bland si de cele mai frumoase momente de cand eram un nazdravan de copil.
 Cu lacrimile in ochi deschid usa care scartie usor , miroase a praf , lucrurile sunt exact cum le stiam , tablourile cu peisaje , pozele alb - negru cu frumoasa mea bunica pe cand era tanara si hainele vechi traditionale . Sufletul imi este sfasiat si incerc sa ma abtin sa nu plang . Cand vad geamurile de lemn , florile ofilite si cartile uzate , ceva ma framanta  si sufletul mi-l rupe.
  Ma gandesc , eu aici mi-am petrecut vremurile trecute , aici am invatat tot ce stiu
de la bunicii mei care sunt nemuritori in inima mea.

Schidomen123456789: Si poti sa ma ajuti si aici ? te rog frumos
Schidomen123456789: Argumenteza in 10 randuri opinia ta despre avantajele \ dezavantajele vietii de oras fata de viata de la tara
liviwebbell: Aici unde?
Schidomen123456789: Argumenteza in 10 randuri opinia ta despre avantajele \ dezavantajele vietii de oras fata de viata de la tara
Schidomen123456789: pliz
liviwebbell: Pune intrebare la romana si eu am sa-ti raspund la ea.
Schidomen123456789: Dar toate punctele ti le-am dat pentru aceasta compunere cu casa batraneasca si mai am doar 1 punct ! Imi poti raspunde aici ?
liviwebbell: Viata la tara este mai sanatoasa si prezinta mai putin stres, viata la oras este prea aglumera si stresanta , obositoare si poluata. Prea multe masini care afecteaza mediul inconjurator .
liviwebbell: Viata la oras iti ofera posibilitatea de a-ti gasi mai usor ceea ce iti treevuie si de a avea un loc de munca mai bine platit si mai stabil.
Schidomen123456789: Mersi mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alte întrebări interesante