Religie, întrebare adresată de ionutradu830, 8 ani în urmă

Descrie in 10 rânduri cum vezi raiul si iadul ( mini eseu) ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrieladiaconu056
2

Răspuns:

Explicație:Raiul pare un loc unde toate lucrurile și dorințele sunt posibile, locul unde ajung toți oameni credincioși cu inima curata. Iadul este ca o închisoare cu suferință veșnică pentru toate persoane care au făcut rău pe pământ și care au ieșit din cuvântul lui Dumnezeu.

Sper că te-am ajutat!

Răspuns de thisisbriana
1

Din punctul meu de vedere, raiul reprezintă un loc spiritual, care nu are o origine sau o locație, fiind găsit în sufletele noastre pe tot parcursul vieții și atunci când trecem în neființă. Edenul este un loc linistit, luminos, unde toate ființele trăiesc în armonie si pace, sub puterea universală a lui Dumnezeu.

În antiteza, iadul este un loc cumplit, întunecat, unde sălășluiesc monștrii înfricoșători si toate faptele rele ale oamenilor sunt pedepsite timp de veacuri întregi.

Observatii:

1. Rai are ca sinonim cuvântul eden.

2. Cuvântul antiteza reprezintă doua noțiuni total diferite.

3. De asemenea, poti adauga si opinia ta proprie la final, menționând una dintre formulele ,,În concluzie..."; ,,În opinia mea..."; ,,În consecință...", etc., spunând că tu vrei sa ajungi in rai, dar trebuie să faci fapte bune, sa fii credincios si asa mai departe.

Sper că ti-am fost de ajutor! Mult succes in toate demersurile tale!

Alte întrebări interesante