Limba română, întrebare adresată de valentinasweet, 9 ani în urmă

Descrie in 10 randuri o persoana pe care o admiri folosind cel putin cinci adjective/locutiuni adj diferite.
este urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NasiaMadutza
7
Ea este prietena mea cea mai buna. O iubesc! Ea este jumatatea mea. Are aproape toate calitatile: este cea mai amuzanta persoana pe care o stiu, uneori este o mica alintata, este cea mai buna ascultatoare si salvatoarea din cele mai grele situatii. Ma face sa rad chiar si in acele memonte serioase,si cine ne vede crede ca suntem cu adevarat nebune. Cand vom muri, mormaturile noastre vor fi unul langa altul,iar seara ,tarziu,vom iesi la bantuit. Ea nu este numai prietena mea, ea este speciala,ea este sora mea.O admir foarte mult iar ea pe mine. Suntem practic inseparabile. Daca eu te urasc, te uraste si ea.
Răspuns de Fata1305
9
Persoana pe cate o admir cel mai mult este... mama. Ea este cea care ne-a dat viata si s-a gandit la noi, cea care ne-a pregatit pt sc si care ne-a gatit pt te tatea de la sfarsitul anului. Ea este cea care ne-a pozat cand am luat premiul intai in cla I si este ot cea care ne-a cumparata caietul si stiloul pt scris.
A doua persoana pe care o admir din toata inima este... tata. El ne-a inteles mereu si lui am putut sa ii spunem orice. El ne-a ahutat la teme si el ne-a facut toate "mofturile". El ne-a dus la sc si ne-a luat de la sc cu masina nou nouta ca pe niste capete incoronate. El ne-a facut surprize si ne-a cumparat inghetata in fiecare zi.

II ADMIR PE AI MEI PARINTI!!
Alte întrebări interesante