Limba română, întrebare adresată de bitzoijunior6, 8 ani în urmă

descrie, in 200 250 de cuvinte imaginea din tabloul de mai jos si vei avea in vedere evidentierea a doua caracteristici ale imaginii din tablou utilizarea a patru procedee artistice diferite in descrierea imaginii din tablou .Surprinderea raportului intreg -parte-detaliu in construirea imaginii.Respectarea numarului de cuvinte precizat.Dau coroana!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de esterra42
2

Răspuns:

acesta este un tablou clasic al lui Camil Ressu. "Sub umbra nucului" este un titlu foarte expresiv si se potriveste perfect, si mai mult pe langa acestea este si un titlu care suna ca si o expresie literara. Se vad foarte clar detaliile si se vede ca este un tablou la care a avut mult de lucru. (atat am stiut eu sper ca te.am ajutat nu sunt toate cuvintele imi pare rau)

Răspuns de arianadoaratat
1
Artistul a ales sa evidențieze trăsăturile fizice a fetei printr o pictura pentru a le arată mai ușor.I a trasat fata cu emoție.Are o forma de zâmbet pe buze.Ochii sunt verzi și exprima o sensibilitate aparte privirea ei.Parul este legat pentru a se observa trăsăturile fizice ale fetei.Corpul fetei a fost pus intr un fundal ales foarte bine,niște copaci înverziți și o priveliște frumoasa.
Alte întrebări interesante