Limba română, întrebare adresată de Frumi111, 9 ani în urmă

Descrie in 5 -7 enunturi personajul tau preferat.Te poti ajuta de urmatoarele intrebari.1)Cum se numeste personajul.2)Din ce poveste face parte.3)Cum arata personajul ales?4)Cum se poarta si cum vorbeste cu alte personaje?5)De ce este personajul tau preferat?Ce admiri cel mai mult la el?(CLASA 2 BAIAT)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ArianaAugustinOwl
24
Personajul meu se numește August și face parte din povestea Minunea scrisa de R. J Palacio.
Personajul principal, Augustin s-a născut din păcate cu o teribila diformitate faciala . Pentru a-l proteja de privirile și vorbele răutăcioase ale oamenilor , parintii săi îl educa acasă dar la începutul clasei a 5 a decid sa îl duca la scoala.
August este un baiat calm și puternic , care nu pune la suflet vorbele și privirile urate aruncate de cal alți copii sau chiar adulți acesta fiind deja obișnuit cu ele. El vorbește calm cu cealalti copii și încearcă sa se integreze pentru a-si face mai mult prieteni.
Mie mi se pare un exemplu acest personaj pentru copii , dar și pentru adulți învățând ca trebuie sa ne pese de ce avem în interiorul nostru , nu ci în exterior și sa înțeleg mai bine copiii care au același problema.

sper ca te-am ajutat
Răspuns de DenisaCorhan
40
Personajul meu este Cenușăreasa, face parte din povestea Cenușăreasa și este îmbrăcată în haine de slujitoare, are părul blond și ochi albaștri,ea se poartă foarte frumos cu oricine, este personajul meu preferat fiindcă este bună la suflet și o admir foarte mult.

DenisaCorhan: Mersi
Alte întrebări interesante