Religie, întrebare adresată de valentinamaftei90, 8 ani în urmă

Descrie în maxim o pagină Ce caracteristici crezi că fac din tine un prieten bun. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de balansilviaalexandra
1

Răspuns:

Pare ciudat, însă este adevărat. Nici o avere nu e mai de preţ decât un prieten bun. Şi, din păcate, nu este atât de simplu să înveţi să fii un prieten bun.

Pentru a fi un prieten mai bun de muște ori trebuie sa:

Fii de acord să-ţi petreci timpul alături de persoane spirituale, prietenoase şi săritoare la nevoie este cu mult mai plăcut decât să asculţi smiorcăitul cuiva că viaţa este oribilă şi că nimic nu are rost. Prietenii tăi sunt cei care inspiră respect, admiraţie şi mândrie şi anume ei îţi fac viaţa mai strălucită şi mai interesantă. Nu permite nimănui – nici măcar ţie – să luneci în stări de disperare!

Nu fi perfecţionist. Omul este o combinaţie unică de calităţi: atât pozitive, cât şi negative. Neajunsurile prietenilor tău fac parte şi ele din caracterul lor, fără de care, se prea poate, ei ar fi fost altfel. Iată de ce trebuie să înveţi să-i accepţi şi să-i înţelegi aşa cum sunt, cu părţile lor tari şi cu părţile lor mai slabe.

Cum ne spun si legile universului, noi atragem doar ceea ce suntem si doar noi putem fi prietenii nostrii prin ceea ce suntem noi. ideea este ca daca vrem o schimbare asceasta schimbare trebuie sa porneasca de la noi .

sper că te-am ajutat))


valentinamaftei90: Mulțumesc
balansilviaalexandra: cu plăcere
Alte întrebări interesante