Limba română, întrebare adresată de soloveievghenia310, 8 ani în urmă

descrie o imagine la dorinta.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de criss12377
1

Răspuns:

●Vine toamna. Orașul devine galben-portocaliu. Școlarii își pun bagajele și merg la școală. Adulții ajung la sfârșitul timpului lor de vacanță. Frunzele copacilor își schimbă culoarea verde în roșu aprins și galben. Fructele și legumele se coc în grădini. Toamna este momentul schimbărilor magice.

●Acesta este momentul în care totul se răstoarnă. Acesta este momentul renașterii. Nu este o minune că iepurașul își va schimba haina gri cu una nouă albă? Iar ursul va hibernat pentru toată iarna. Dar în orașul meu, toamna este complet diferită. Este o parada a copacilor viu colorati. aceasta pasari calatoare care zboară spre țări calde... Aceștia sunt elevii din clasa întâi care aleargă de-a lungul coridoarelor școlii. Cineva va spune că este o toamnă complet obișnuită, ca toți ceilalți. Dar voi spune că aceasta este foarte a mea, pentru că ea se află în orașul în care m-am născutAm o ceașcă de ceai fierbinte în mâini, jacheta caldă a mamei este drapată peste umeri. Inima mea este tristă, natura moare toamna. Dar aceasta este o tristețe strălucitoare, pentru că în curând totul se va schimba și va înflori din nou. Mă uit pe fereastră și îmi amintesc poeziile lui Alexandru Pușkin " Timp trist! descântecul ochilor! "

●Aproape că nu mai există frunziș pe copaci, așa că cerul cenușiu arată îngrozitor pe fereastră. Suflă, norii săi cenușii și ascunde ultimele raze ale soarelui. În curând va ploua, picături mari amenințătoare vor cădea pe ultimele frunze galbene și le vor da jos de pe ramuri. Și frunza va zbura în propria ei ultima calatorie... El se va învârti și o rafală de vânt puternic îl va prinde în îmbrățișarea rece și îl va duce la distanțe necunoscute, posibil până acolo unde zboară păsările.

Explicație:

o poti scrie pe care vrei tu


soloveievghenia310: mersi mult
criss12377: Cu mare drag
Alte întrebări interesante