Limba română, întrebare adresată de elenamaria2003456, 9 ani în urmă

Descrie o intamplare din ultimii 3 ani in care cineva te-a facut sa iti schimbi opinia sau comportamentul.Ce te-as convins sa faci asta?Explica.

va rog sa imi dati niste ideei pentru ce as putea sa scriu aici

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Eram intr- o zi , la ora de educatie fizica , cand niste colege din clasa de la mine a adus niste prune crude , erau foarte amare dar dupa aceea a inceput sa imi placa , le- am intrebat de unde le- a luat, iar ea mi- a spus ca in o casa apropiata de unde stau eu.
Cand am scapat de la scoala m- am dus pe furis sa iau crezand ca nu ma lasa a iau asa ca am luat pe furis, eu nu ajunsesem atat de bune si nici colegele mele , asa ca m- am gandit sa ma urc in copac . Vecina de langa noi a vazut si noi doua eram prietene bune, mereu vorbeam in fata blocului asa ca cand a vazut ca la geam se foia ceva , asa ca a coborat.Cand m- am vazut pe mine s- a suprat foarte rau , pentru ca mi- a spus ca atunci cand se coceau imi aducea mie sa mananc nu acum cand sunt crude. Asa ca am fugit pentru ca imi era putin rusine. Dar ea sa intalnit cu mama sii- a pivestit totul , ea mi- a spus ca nu a fost frumos . Eu mi- am cerut scuze dar doua luni de zile nu am mai vorbit cu ea deoarece mi- a fost rusine sa mai dau ochii cu ea.
Dupa doua luni de zile m- am impacat si am devenit din nou prietene. Comportamentul meu sa schimbat de cand am luat fara sa ii spun. De atunci nu am mai luat de la nimeni niciodata ceva fara sa spun. Ceea ce m- a facut sa fac asta a fost atunci cand mi- am adus aminte ca ea imi aducea mereu cate ceva si nu a fost deloc politicos.
Sper ca te- am ajutat!

elenamaria2003456: multumesc
Utilizator anonim: cu placere!
Utilizator anonim: dar a mea a fost mai mare
Anaven: Si ce dacă a fost mai mare
Utilizator anonim: dar am muncit o multime iar tu 7 - 8 randuri
Utilizator anonim: o compunere este mai mare
Utilizator anonim: cu inceput, cuprins si incheiere
Anaven: Nu prea știi să apreciezi efortul
Utilizator anonim: serios?
Anaven: da
Alte întrebări interesante