Istorie, întrebare adresată de mihai9114, 8 ani în urmă

Descrie trăsăturile caracteristice ale societăţii engleze la mijlocul secolului al XIX-lea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonio9990
8

În timpul secolului al XIX-lea, viața a fost schimbată de Revoluția Industrială. De la început, a creat multe probleme, dar la sfârșitul secolului al XIX-lea viața sa dovedit a fi mai agreabilă pentru indivizii normali. Între timp, Marea Britanie s-a transformat în prima cultură metropolitană din lume. Până în 1851, cea mai mare parte a populației locuia în orașe.

Industrializarea, urbanizarea, precum și dezvoltarea de noi inovații și noi revelații logice au implicat în general că factorii reali ai existenței de zi cu zi au variat în special undeva în intervalul 1800 și 1900.

De asemenea, școlarizarea și nivelurile de competență au experimentat schimbări uriașe. Supărările în inovația tipăririi au implicat în plus că cărțile și lucrările ar putea fi create mai rapid și mai eficient decât oricând în memoria recentă; Implicațiile Legii Generale a Educației din 1870 (prin care toți tinerii din Marea Britanie au primit îndrumarea necesară) între timp au intenționat cu adevărat ca, până în 1900, mai mulți indivizi decât oricând să aibă opțiunea de a citi.

Alte întrebări interesante