Biologie, întrebare adresată de madalinbojan91, 8 ani în urmă

Descrie un cuib de barză ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bontecosmin94
3

Răspuns:

Are bete așezate în forma de un cuib pe deasupra este fan moale și este situat la înălțimi mari

Răspuns de ellutzaade
2

Răspuns:

Aceasta pasare uimitor de frumos și nobil construiește un cuib de dimensiuni foarte mari (diametru de 1,5 metri). Greutatea carcasei se poate ajunge la 250 de kilograme. Practic cuib construirea Stork pe acoperișul unei clădiri, construită de om, sau pe vârfurile arborilor rupte în apropierea apei (râuri și lacuri) sau mlaștini.

De regulă, berze un cuib folosit de ani de zile. Păsările revin la casa lor vechi, masculii ajung mai devreme si protejati-l până la revenirea femelelor. Dar, înainte de reproducție pui cuib din nou pus în ordine, reparat, astfel încât dimensiunea an creștere de an. Înălțimea este egal în mod tipic de 50 de centimetri, iar slotul vechi ca urmare a unor astfel de reconstituiri poate ajunge chiar și la o înălțime de 1,5 metri.

Berzele cuib construite din crengi și ramuri mari. Ei linie tava cu fân, iarbă vechi și paie. Uneori, căptușeala din partea de jos a soclului folosit cârpe vechi, lână, hârtie și așa mai departe.

Cu toate acestea, fiecare cuib este construit în mod diferit. Toate berze au propria lor caracteristică în planificarea de construcție cuib confortabil. De exemplu, există o diferență în construcția de cuiburi de berze albe și negre.


ioanamariamihale: Multumesc
Alte întrebări interesante