Franceza, întrebare adresată de Ciubotaru5, 9 ani în urmă

descrie un eveniment din copilaria ta intr-o pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caftanache
2
Era o zi frumoasa de vara.Era ziua in care aveam primul meci cu o echipa  dintr-o alta scoala.
Ma trezisem de diminata.Aveam putine emotii,pentru ca doream sa castig trofeul cel mare.Echipa ma pusese pe mine capitan,deci aveam o mare responsabilitate.
Venise ora meciului.Am ajuns pe teren cu 45 de minute inainte de a incepe.Pot spune ca era cu adevarat un stadion.Tribunele eru dotate cu scaune de culoare... .Terenul avea o lungime de 20 m si o latime de 10 m.Tabla de marcaj era mare si intr-o parte scria numele scolii mele,iar intr-o parte numele scolii adverse.Locurile echipei noastre se aflau in partea stanga a stadionului.
Dupa 5 minute de asteptare am inceput incalzirea,care era mai usoara ca de obicei.Trecusera cele 40 de minute si a trebuit sa incepem meciul.
Pe parcursul primei reprize am reusit sa dau un gol,iar colegii mei au mai dat  inca 2.Echipa adversa,avea ca si noi,3 goluri.La sfarsitul primei reprize,acestia au mai dat un gol si au reusit sa preia conducerea.
Pe tot parcursul pauzei am fost suparat,pentru ca nu am reusit sa fim ,macar, la egalitate.Incepuse a doua repriza.Am incercat sa-mi reiau revansa,dar in acel moment mi-am dat seama ca in echipa nu eram doar eu,si ca nu eram singurul suparat.Asa ca ne-am unit forta si am reusit sa mai dam 2 goluri,castigand meciul!
Tot ce-mi dorisem era sa simt acel trofeu in mana,iar visul mi-a fost indeplinit!Din acel moment eu si echipa am fost mandria scolii!

Imi pare rau daca nu este destul,dar sper ca te-am putut ajuta!

Ciubotaru5: mersi mult dar descrierea trebuia in limba franceza ,  
Alte întrebări interesante