Limba română, întrebare adresată de Andreea085, 8 ani în urmă

descrie un om care are cei 7 ani de acasa.Va rog sa fie de 1 pagina. Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndraRizan
3
Până la urmă ce este o persoana care are cei 7 ani de-acasa?
Pai, răspunsul este simplu... O persoana care este mereu drăguță cu toată lumea, cea care ajuta pe toată lumea, care își cedează locul în autobuz persoanelor vârstnice fără a-și scoate cineva ochii, persoana care nu este capabilă să stea supărată pe nimeni mai mult de o ora, persoana care se poartă frumos cu toată lumea oricât de mult i-au greșit toți, persoana aceea care se îmbracă simplu și nu are fițe în cap, nu se da mare niciodată cu ceea ce are și din ce are el, îi ajută și pe ceilalți...
O persoana care are cei 7 ani de-acasa niciodată nu se poarta urat cu nimeni, este o persoana pe care poți conta întotdeauna, o persoana care ajuta pe oricine,indiferent de culoarea pielii, indiferent de câți bani are, indiferent de cum se comporta și indiferent de religie sau etnie.
Aceasta persoana întotdeauna are zâmbetul pe buze , și o pozitivitate incredibila. Întotdeauna poți conta pe o astfel de persoană și pe sfaturile ei, și mereu te va învăța de bine, niciodată nu își va bate joc de tine și de sentimentele tale. Ea cântărește orice vorbă pe care o spune și mereu te va învăța de bine. Pe langa toate lucrurile pe care ți le face doar de bine, niciodată nu se va plânge pentru neajunsurile ei și nu te va ruga sa o ajuti. El consideră că se descurca singur cu toate. Mereu are ambiții foarte mari și o să și le îndeplinească, cu ajutor sau fara.
Din păcate, trista realitate este aceea că în societatea contemporană nu mai exista o persoana cu o astefl de educație, chiar dacă părinții tuturor ne-au educat astfel, nu vrem sa respectam aceste sfaturi ale lor.
Haideți să arătăm că și noi putem fi persoane cu cei 7 ani de-acasa!
Sper că te-am ajutat.
Succes! Te pup

Andreea085: mersi mult
Andreea085: poti sa ma ajuti cu un eseu de 1 pagina
Andreea085: acum am postat intrebarea
Alte întrebări interesante